Nothing, if not beautiful – Museum van Bommel van Dam, NL 2016

Nothing, if not beautiful – Museum van Bommel van Dam, NL 2016

15 . 10 . 16 – 31 . 12 . 16
Opening: October 15 at 15.00pm
Curator: Rick Vercauteren
Nothing, if not beautiful
This Group Exhibition shows the ‘best of‘ from the art collection over the past 45 years.

khadaffi-1500px-68

Participating artists:
Lizzy Ansingh, Arjan van Arendonk, Armando, Gerrit Benner, Antoine Berghs, Hermanus Berserik,
Eugène Brands, Bram Bogart, Mynke Buskens, Ad van Campenhout, Monique Camps, Constant,Jos Deenen, Pieter Defesche, Sander van Deurzen, Sebastian Diaz Morales, Jef Diederen, André Dieteren, Paul van Dijk, Cor Dik, Jan van Duijnhoven, Noud van Dun, Wolfgang Ellenrieder, LeoGestel, Fik van Gestel, Loek Grootjans, Edgar Fernhout, Aad de Haas, José Heerkens, Frank van Hemert, Jan van Herwijnen, Hans van Hoek, Peter Hoijmakers, Horst Keining, Michael en Jenny Kiernan, Hans Klein Hoffmeijer, Mathieu Knippenbergh, René Korten, Judith Krebbekx, Theo Kuijpers, Hans Kuijs, Toon Laurense, Ger Lataster, Lilith, Bert Loerakker, Margriet Luyten, George Meertens, Melle, Toon Michiels, Lei Molin, Hildegard Monssen, Rob Moonen, Yukio Namba, Stijn Peeters, Roger Raveel, Lon Robbé, Cornelia Schleime, Bep Scheeren, Jan Schoonhoven, Joseph Semah, Lique Schoot, Ton Slits, Margriet Smulders, Pierre van Soest, Shinkichi Tajiri, Aline Thomassen, Maurice Thomassen, JCJ Vanderheyden, Jaap Wagemaker, André Wiehager, Carel Willink and Julia Winter

Open:
Tue – Sun 11.00 – 17.00
Museum van Bommel van Dam
Deken van Oppensingel 6
5911 AD Venlo
The Netherlands

More info:
http://www.vanbommelvandam.nl/nl/agenda/nothing-if-not-beautiful-in-the-city/

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren